Kafo solbriller

Art.nr. 12704306
Minste antall: 1 stk

Disse retrodesignede solbrillene er den ideelle promoteringsgaven til sommerfestivaler, arrangementer eller andre solfylte utendørsaktiviteter. Rammen er laget av en blanding av plast- og kaffefibre, noe som reduserer bruken av ny plast. De lette og komfortable stengene er også laget av kaffefibre fra bærekraftige, miljømessige og sosialt ansvarlige kilder. Brillen samsvarer med EN ISO 12312-1 og har UV400-linser som er klassifisert som kategori 3. Det gjør den til det perfekte valget for beskyttelse mot sterkt sollys.

Antall 1 100 250
Pris/stk 80,00 76,00 74,00

Produktfarge

Kaffebrun, solid svart

Merking

Antall

Total pris kr

Prisspesifikasjon

Kvinner/Menn None
Land PRC
Materialer PP plast, Coffee Fiber
Størrelse 14,5 x 4,7 x 14,5 cmcm
Antall i emballasje 300st
Bruttovekt 10.5kg
Vekt 9.5kg
Minimum antall ved bestilling Produktet kan bestilles i mindre antall, men en ekstra kostnad vil da tilkomme.
Sertifikat BSCI
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.
Nåværende 0

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.

Lignende produkter