Oslo isolert vest for dame

Oslo isolert vest for dame

Art.nr. r50931n
Minste antall: 1 stk

Vattert damevest med dunaktig følelse. Matchende 2 veis glidelåser. To lommer foran med glidelås. Innvendig fôr i kontrastfarge. Matchende elastisk kant i nederkant. Oppbevaringspose medfølger. Lett og sammenleggbart plagg. Tettsittende snitt i damemodellen. Vannavstøtende. Vindtett modell. Modellen er 174 cm. og har på seg str. S.

Antall 1 250
Pris/stk 310,00 300,00

Merking

Antall

Størrelser Antall
XL
2XL

Total pris kr

Prisspesifikasjon

Roly®

Merket Roly fra spanske Gorfactory, er et av de mest anerkjente merkene på det europeiske markedet innen reklametekstilsektoren. Roly tilbyr en kombinasjon av verdier, følelser og holdninger som går utover det konvensjonelle, og tilbyr et stort utvalg av stoffer, design, farger og vår forpliktelse til å tilfredsstille behovene til våre kunder.

Vis samtlige produkter fra Roly®
Kvinner/Menn Female
Land BANGLADESH
Materialer 100% Polyester, 290 g/m2, Lining, i 100% Polyester, Padding/filling, i 100% Polyester
Antall i emballasje 10st
Bruttovekt 4kg
Vekt 3.8kg
Minimum antall ved bestilling Produktet kan bestilles i mindre antall, men en ekstra kostnad vil da tilkomme.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.
S 6
M 27
L 57
XL 24
2XL 15

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.

Lignende produkter

Gravity vest (D)